Webinar Successful Business Mindset 23 september 2021

Webinar Successful Business Mindset, donderdag 23 september 19:30 – 21:00

Heb je altijd al je eigen bedrijf willen hebben maar door onzekerheid, angst, twijfel en uitstelgedrag lukt het niet. Of heb je al een bedrijf maar durf je door belemmerende gedachten niet door te groeien? Vraag je jezelf ook af waarom andere ondernemers wel slagen?

Een ijzersterke business mindset is de sleutel voor succes. Wil jij ook de juiste mindset creëren? EnterStart biedt het webinar Successful Business Mindset waar je de tools aangereikt krijgt om ook een succesvol business mindset te ontwikkelen.

Say goodbye to your old way of thinking and welcome to your Success!

Het webinar wordt verzorgd door Mindset Business Coach Linda Ajar. De workshop is interactief en biedt ruimte om vragen te stellen. Dus wil jij aan jezelf en aan je business werken? Meld je dan snel aan per e-mail via aidrissy@enterstart.nl. Deelname is gratis.

When you change the way you look at things, the things you look at will change