Nieuwe kandidaten gezocht

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ben je ondernemend, heb je een plan voor een onderneming in Nederland en ben je statushouder in de Gemeente Den Haag? Kom dan eens kennismaken op het Anna van Burenplein nummer 4 (bij Station Laan van NOI, het voormalige gebouw van Sociale Zaken). Wellicht kunnen we jou helpen je plannen in de praktijk te brengen en je te ondersteunen met onze kennis en ons netwerk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.